RESTAURANT PATI BLAU


caragols a la llauna
Caragols al Perfum de les Garrigues


Al pinyol del poble, el restaurant Pati Blau, de ressonàncies sitgetanes, ocupa l'antiga vaqueria de Cal Manyo, casal del s.XVIII. La reconstrucció de l'espai, molt deteriorat pels pas dels anys, es va fer amb criteri, combinant respecte i modernitat. S'han conservat les antigues menjadores de pedra, els sostres alts, les parets primitives i la rampa per on baixava el bestiar. La cuina és una estança digna de ser vista i aprofita un vell trull de rajoles brillants. L'altell de damunt ha estat habilitat com a petit museu dels encants de la casa.El pati d'accés té els murs pintats de blau i tot el recinte és ple de quadres, una veritable pinacoteca. 

La Carme té cura de la sala, que en realitat són dues, una de més clara i oberta i una altra que aprofita l'antic estable, molt acollidor. També, sota comanda, és pot fer ús del celler, habilitat amb una taula per a setze comensals.

La Carme i la Montserrat van fer de la casa dels seus avis un racó de Sitges que van batejar, ara fa deu anys, com l'obra de Santiago Rusiñol per reflectir la seva passió per la cuina mediterrània.

text extret de Diari Segre. Autor: Vidal VidalAquest any i com a novetat, el restaurant ofereix la possibilitat de llogar les seves sales, amb capacitat per a 16, 18 o 35-40 comensals, respectivament.

 

L'horari d'hivern de la cuina és de dimarts a diumenge de 9 a 4 de la tarda i les nits de dissabte, però amb reserva prèvia us poden atendre altres nits. 

 

Oferim menú diari a migdia, de dimarts a divendres i també el que porta el nom del restaurant, menú-carta per 25 €. També hi podreu tastar un producte típicament lleidatà: els caragols. N'oferim dues versions ben diferents: a la llauna o bé a l'aroma de les Garrigues. 

 

Disposem de dues terrasses on també s'hi pot dinar o sopar. Per acabar d'arrodonir l'àpat, si ho demaneu, us farem una visita guiada per la casa pairal.


*Si voleu saber quines són les nostres especialitats podeu consultar-ho en l'apartat "Plats i Altres especialitats", situat al marge superior esquerra d'aquesta pàgina.