què visitem?

No podem marxar de Ponent sense haver visitat el monument més important de Lleida i comarques, la Seu Vella de Lleida.

Els més valents fins i tot podeu accedir al cim del campanar i veure tota la plana de Ponent, visitar el Castell del Rei, etc...

Per a més informació, clickeu aquí


Ets un apassionat de la història i el patrimoni cultural?

Prop del nostre allotjament podràs visitar jaciments arqueològics com Els Vilars (Arbeca).

 

Amb 2800 anys d'història, la fortalesa ibèrica d'Els Vilars, és un espectacular fortí protohistòric sense parió a Europa, tan interessant com desconegut. A poc més de 15 kms de Puigverd. Després podeu completar el matí, visitant el celler Vilars d'Arbeca, que fa pocs mesos ha ampliat les seves instal·lacions.

Per a més informació, feu click aquí

 


La Roca dels Moros del Cogul és un jaciment clau per a l'estudi de l'art rupestre i ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Es tracta d'una cavitat d'uns 10 metres d'amplària, 3 de fondària i 4 d'alçada que va ser utilitzada per l'home durant uns 5.000 anys.

Avui en dia hi són visibles, a més a més, de les pintures uns gravats que ocupen la part central de la cavitat. Les excavacions arqueològiques permeten afirmar també que l'indret va ser utilitzat exclusivament com   a lloc de culte.

Per a més informació, feu click aquí


Si ets aficionat a la música, tens vàries opcions al teu abast. A Lleida, trobaràs equipaments com l'Auditori Enric Granados (posseïdor d'una de les millors acústiques del món)i el Teatre de la Llotja amb espectacles de tot tipus (música, dansa, teatre). I tot a 15 minuts de Cal Manyo!

Per a més informació, feu click aquí


Si t'agraden els museus, una sortida interessant pot ser la visita al Museu Diocesà i Comarcal de Lleida on pots visitar les seves interessants exposicions. Una d'elles està dedicada específicament al Camí de Sant Jaume que casualment passa per Puigverd de Lleida.

 

El museu atesora objectes i obres d'art des del Paleolític fins al Barroc i s'hi duen a terme activitats per menuts i grans.

 

Per més informació, feu click aquí


Prop de Cal Manyo, a Les Borges Blanques, hi trobareu l'Espai Macià. Un museu on hi podreu trobar molta informació sobre aquest important polític català. 

Sabieu que a Puigverd hi ha una obra d'enginyeria de la qual en Macià va ser-ne el responsable? Es tracta del Dipòsit d'Aigua.

Per saber-ne més podeu fer click aquí