T'agrada el vi? Pots seguir la ruta del vi , que consta de set subzones amb diferents cellers que estàn repartits per les terres de Lleida.


Són els vins de la D.O. Costers del Segre.


Per a més informació, feu click aquí.


Celler Clos Pons

Prop de Puigverd de Lleida, al poble de l'Albagés hi trobem aquest celler , on es pot fer una visita a les seves instal·lacions o bé participar en els "maridatges" que de tant en tant organitza.


Per esbrinar quin tipus de vins elabora podeu fer clik aquí


Un altre celler interessant per visitar. En aquesta ocasió al poble de Fulleda , a la comarca de Les Garrigues.

 

De tant en tant s'hi fan tasts on degustar els seus vins i es pot visitar la bodega.

Si en voleu saber més, feu click en aquí.

T'agrada la cervesa? Vols saber com s'elabora i com funciona una de les fàbriques més importants de l'estat espanyol?


Per saber-ne els detalls i reservar una visita, fes click aquí.


La ruta de l'oli: es concentra en una trentena de poblacions de les comarques de les Garrigues, l'Urgell i el Segrià, les quals conformen la D.O. les Garrigues i, per extensió, el nucli de l'anomenada Ruta de l'Oli. Els paratges garriguencs, austers però no exempts d'encant, constitueixen el marc perfecte per a una excursió on el viatger pot comprar oli (deliciós i saludable) . Resulta especialment recomanable a la tardor, quan es pot                                                                                                   observar el procés de producció a les nombroses                                                                                                     cooperatives locals. Per saber-ne més, cliqueu aquí


Al veí poble de Castelldans podeu trobar la Cooperativa del Camp Sant Fortunat. Un punt important on trobar un oli fabricat de manera ecològica on només s'utilitzen les olives cultivades pels seus socis.


També podeu visitar el seu Museu de l'Oli i el Món Rural. Per a més informació, feu click aquí