DESCRIPCIÓ DE LA CASA 

Hem habilitat com habitatge d'ús turístic el primer pis. L'entramat original de bigues de fusta del sostre conviu amb la col·leccció d'obres pictòriques de les propietàries i també es va conservar la distribució original, per aquest motiu, dues cambres es troben a banda i banda del menjador.

La planta destinada als hostes fa més de 115 m2 útils amb quatre dormitoris dobles (equipats amb llits de matrimoni d'1, 80 metres i amb la possibilitat d'ampliar 2 places més en un d'ells), dos banys, cuina, menjador i sala d'estar, totes amb calefacció tot i que les seves parets de pedra de mig metre de gruix, la protegeixen del fred i de la calor. L'estil és sobri però molt correcte: tot el mobiliari dels avis ha estat recuperat per les seves propietàries. Des de la cuina s’accedeix a una terrassa de 70 m2 i també a un pati interior.

 

El vestíbul acull una exposició-venda d'obres artístiques d'artistes locals com Josep M. Solé qui treballa el ferro i les soldadures. Elabora diversos objectes que podreu veure si visiteu la seva Casa-Museu, que conté la seva gran producció artística. 

També hi trobareu obres d'un altre artista local, en Luciano Prodan, que en aquest moment presenta la seva col·lecció d'ampolles decorades. 

 

Per saber més , feu click en el desplegable que trobareu a l'esquerra de la pantalla.S'admeten animals domèstics sempre i quan restin en el terrat o bé en l’espai habilitat per a ells on, si els hostes ho desitgen, disposen d’un gran espai ombrejat on es poden quedar durant unes hores mentre ells fan excursions.

 

Els hostes també poden fer ús d'un terradet sota coberta que es troba en el tercer pis i des del qual es domina tot el terme del poble.