t'agrada la natura? vine a casa nostra!

espais naturals de ponent

Si t'agrada gaudir de la natura, et proposem que vinguis a Cal Manyo i gaudeixis d'una  nova iniciativa turística  que ha estat presentada recentment. L'associació Leader de Ponent ha creat una marca turística per tal de promocionar els espais naturals de Ponent ubicats a Les Garrigues, l'Urgell, Pla d'Urgell i el sud del Segrià. Una ruta que de ben segur t'agradarà visitar i a la que pots accedir amb comoditat des de casa nostra. Anima't i vine!!!!

què visitar?

  • Aiguabarreig del Segre-Cinca
  • Secans de Mas de Melons (Alfés), Segrià i Utxesa
  • Els Bessons
  • Serra de Bellmunt-Almenara
  • Secans de Belianes-Preixana
  • Estany d'Ivars-Vilasana
  • Els Plans de Sió
  • Vall de Vinaixa
  • Muntanyes de la Serra de Prades-Serra de Llena.

Una petita mostra...

Escribir comentario

Comentarios: 0