11a EDICIÓ FESTA MEDIEVAL

SANT JORDI I EL DRAC (16 I 17 D'ABRIL )

 Ja la tenim aquí!  la 11a Edició de Festa Medieval Sant Jordi i el Drac

 

L’origen d’aquesta festa es deu al fet que el 23 d’abril, a Puigverd de Lleida té lloc una processó que venera Sant Jordi, patró del municipi, única a tot Catalunya i que data del segle XVI.

 

Arran d’aquest fet, l’Associació de Sant Jordi i el Drac va iniciar l’any 2006 aquesta festa medieval amb la finalitat de recrear pels carrers del poble la llegenda adaptant-la a la història del municipi i explicant l’origen del drac.

La festa serveix per aglutinar totes les associacions, per fer-se seva la festa, com a dinamitzador del patrimoni de Puigverd de Lleida.

 

Durant dos dies, el poble recupera  l’estètica de l’Edat Medieval, decorant els carrers i les cases, i oferint als visitants activitats com exhibicions d’oficis antics i mestres artesans, exhibició d’aus rapinyaires, competicions de tir amb arc, un mercat amb productes de proximitat i elaboració artesana, conta-contes interactiu del cavaller Sant Jordi i espectacles diversos per a tots els públics.

 

Tots els actes són gratuïts. T'ho perdràs???

Escribir comentario

Comentarios: 0