fem un tomb? història, oli i pedra

Els ajuntaments d'Arbeca, el Cogul, La Granadella i Torrebesses amb el suport del Patronat de Turisme-Ara Lleida han posat en marxa una nova ruta turística : Fem un tomb? Història, Oli i Pedra.

 

Es tracta de fomentar els elements patrimonials bàsics d'aquests indrets, a més de la seva riquesa paisatgística i la seva gran oferta gastronòmica i agroalimentària (no oblidem que ens trobem en una terra on la producció oleícola és importantíssima així com el vi i els fruits secs).

Per tal de potenciar el territori s'ha creat un PASSAPORT que permetrà anar resseguint la nova ruta en dates diferents abans del mes de desembre de 2016, en que  aquesta oferta ja no tindrà validesa.i obtenir un descompte en el quart indret visitat sempre i quan es tingui el passaport segellat  a les altres tres destinacions turístiques.

Escribir comentario

Comentarios: 0